Betöltés...

Program


A mágnesember

A mágnesember

Lucien különleges képességgel rendelkezik: mágneses erejével mindent magához vonz, ami fémből készült. Egy nap útra kel, majd véletlenül hozzáragad egy vonathoz, amellyel kezdetét veszi egy új kaland. Lucien csatlakozik egy vándorcirkuszhoz, ahol művészek színes csoportjába kerül..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 14. vasárnap, 18:00

A MÁGNESEMBER 12+
Színes, feliratos, holland-belga filmdráma, 89’
R. Gust Van Den Berghe Sz. Danny Ronaldo, Isolda Dychauk

A 20. század elején a vidéki Belgiumban élő Lucien különleges képességgel rendelkezik: mágneses erejével mindent magához vonz, ami fémből készült. Egy nap útra kel, majd véletlenül hozzáragad egy vonathoz, amellyel kezdetét veszi egy új kaland. Lucien csatlakozik egy vándorcirkuszhoz, ahol művészek színes csoportjába kerül. A férfi megtapasztalja, hogy a legkölönlegesebb képesség gyakran a legnagyobb átok, és hogy az élet tökéletesen kiszámíthatatlan.

Helyfoglalás Filmharmónia bérlettel: https://jegy.hu/seasonpackage

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre 2007. június 30-án a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Túl a 350. előadáson..

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Rumini újra a Magyar Színház színpadán! A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek: Ferrit-sziget gonosz…

A CRESCENDO MUSIC MANAGEMENT™ BEMUTATJA: ÓPERENCIÁN TÚL MESE • MUSICAL • KONCERT ÉNEKESEK ES TOVABBI INFORMACIOK: WWW.OPERENCIANTUL.HU EARLY BIRD JEGYEK…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!