Betöltés...

Program


Addictions - Let’s face and understand our addictions - improv show

Addictions - Let’s face and understand our addictions - improv show

It depends… work, career, deadlines, smart phones, screens, the number of likes, gambling, buddies, drinking, just a last round, just one puff, just so that I can sleep… We all have our addictions. What is yours?

Aktuális előadások



Our Addictions is a preventive improvised performance about addictions which focuses on raising questions and looking at situations from several different perspectives instead of judging or didactically indoctrinating messages. We perform scenes about deficiencies, desires, and stress relief in an interactive way. This complex program consists of improvisational theater, group work, and sharing professional and personal stories.

Actors: Bán-Horváth Veronika, Bernát Tímea, Borbás Gergő, Gregus László, Madaras Attila, Szőke Gábor, Varju Nándor
Expert: Krisztu Gábor

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Vidám és látványos musical az igaz barátságról, az összetartozás erejéről, ami még a legváratlanabb helyzetekben is segítő útitársunk lehet.

A felkavaró történet főszereplőjének, Majának egy fájdalmas veszteséggel kell szembenéznie – a feldolgozás és az elfogadás során azonban sok minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!