Betöltés...

Program


Divadlo Štúdio tanca: At the horison of no return

Divadlo Štúdio tanca: At the horison of no return

színházterem
jegyár egységesen: 3800 Ft
támogatói jegy: 7600 Ft
időtartam: 50 perc
korosztály: 12+

Aktuális előadások



 

Fülöp László koreográfus AT the horizon of no return című előadása alapvető kérdésekre keresi a választ a szabad akarattal, az emberi sorssal és az egó illúziójával kapcsolatban. Egy olyan világban, ahol folyamatos változás közepette keressük az állandóságot, az előadás arra hívja a nézőit, hogy felülvizsgáljuk az élet dagályaival és apályaival kapcsolatos elgondolásainkat. A mozgáson, zenén és erős látványvilágon keresztül maradandó élmény teremt, amely egy kissé apokaliptikus világban az emberi tudat és átalakulás mezeire vezet.

Choreographer László Fülöp’s dance performance At the Horizon of No Return explores profound questions about free will, human fate, and the illusion of ego. In a world where we seek stability amid constant change, the performance invites audiences to reflect on our responses to the shifting tides of life. Through movement, music, and striking visuals, it creates an impactful experience that delves into human consciousness and transformation, all within a slightly apocalyptic landscape.

Táncosok/Dancers: Jason Yap, Cindy Ng, Martina Hájková, Ľubomír Kútnik, Jack Strömberg, Lenka Mičincová

Koreográfia: Fülöp László

Zene: Varga Vince

Dramaturg, művészeti vezető: Marín Méndez Zebastián

Fény: Ján Čief

Díszlet-jelmez: Ivana Macková

Díszlet kivitelezés: Christoff Laurent

Turnémenedzser: Pavol Gajdoš

Színpadtechnikus: Michal Fichna

Hangtechnikus: Matej Urban

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!