Betöltés...

Program


Juhász Anna Irodalmi szalon #161

Juhász Anna Irodalmi szalon #161

Közreműködők:
Keresztes Ildikó Máté Péter-díjas énekesnő, színésznő, előadóművész, a Soproni Petőfi Színház örökös tagja
Szentpéteri Csilla zongoraművész, zeneszerző
 több

Aktuális előadások



Október 15-én, az Irodalmi Szalon 161., SIROKKÓ estje három kortárs tehetséget, három inspiráló, sokszínű életművet mutat be – a nagyszínpadok, világhírű koncertek és forgatások világa elevenedik meg a Szalon zenés-beszélgetős estjén. A program vendége lesz többek között a Marosvásárhelyen született Keresztes Ildikó Máté Péter-díjas énekesnő, színésznő, előadóművész, a Soproni Petőfi Színház örökös tagja, illetve a Makón született Szentpéteri Csilla zongoraművész, zeneszerző, aki a hazai és nemzetközi színpadokat is meghódította. (Harmadik, meglepetés vendégünk a filmek világából hódította meg a nézőket.)

Keresztes Ildikó idén ünnepli kerek születésnapját – 60 éves lett! Életének fordulópontjairól, kiemelkedő pillanatokról és nehézségekről és persze kedvenc versekről is mesél majd a Szalon közönségének. Szentpéteri Csilla a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián Nádor György növendéke volt, summa cum laude végzett, s szerzett művészdiplomát. Tanított a budapesti Zeneakadémián, részt vett Cziffra György, Frankl Péter, Sergio Perticaroli és Ungár Tamás mesterkurzusain. Sokszínű zenei világáról, képhez és vershez való kapcsolódásáról és a természet adta inspirációkról is mesél a Szalonban!

Tartsanak velünk az Irodalmi Szalon októberi estjén, a Hegyvidéki Kulturális Szalonban!
Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna irodalmár
Irodalmi Szalon – Az irodalmi hagyomány jegyében létrejött közösség célja a kezdetektől, 2010-től a kortárs és hagyományos, klasszikus irodalom szerelmeseinek felolvasószínházzal, beszélgetéssel, zenével – közösségben létezni. A havonta megrendezendő összejövetelek Juhász Anna irodalmár, kulturális menedzser ötlete alapján és házigazdaságával valósulnak meg immár 14 éve.

Az Irodalmi Szalon 2024-es évada a Szerencsejáték Zrt. támogatásával valósul meg.

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

A Kultúrbrigád zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Bartók Béla a Kékszakállú herceg várában az egyedi párkapcsolat kálváriáján keresztül mutatja be az egész emberiség traumatikus történetét. Mindez kamarazenei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!