Kulturális csalétkünk a pogácsa - kritikai happening est
A múzeumi terekben a kiemelt eseményekkor (megnyitó, finisszázs, konferencia, borest) étkeztetés is folyik. A legnépszerűbb és egyszerűbb magyar múzeumi eseményeken kínált étel a pogácsa.
A múzeumi terekben a kiemelt eseményekkor (megnyitó, finisszázs, konferencia, borest) étkeztetés is folyik. A legnépszerűbb és egyszerűbb magyar múzeumi eseményeken kínált étel a pogácsa.
Fajgerné Dudás Andrea képzőművész happenningel egybekötött alkotó workshopján a múzeum, a művészet és az ételek kapcsolatát tárja fel. A résztvevők az eat-arttal ismerkedve, aktív résztvevőkként alkothatják újra a kulturális helyszíneken gyakran fogyasztott ételeket.
A program a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.
A kiállítás a múzeum gyűjteményét alapul véve emel ki hét témakört: mézeskalács-készítés, nemezelés, a fazekasmesterség hagyománya, a pásztorkodás életmódbeli és…
2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…
Early bird jegy csak október 13. éjfélig! 14 éves korig és 70 éves kor felett a belépés ingyenes október 14-től…
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!