Betöltés...

Program


L'ART POUR L'ART LÉGITÁRSASÁG

Aktuális előadások



A L’art pour l’art Légitársaság első, nagysikerű műsora után máris itt van a második nagysikerű műsor, amelynek címe önmagáért beszél. Hiszen az a szerencsétlen páva tényleg fölszáradt, bár erre még mi magunk sem voltunk fölkészülve, hát még a Kedves Közönség! Valószínűleg az történt, hogy egy darabig ott állt az állat és csendben párolgott, aztán sutty, fölszáradt…
Mondhatnák erre, hogy jó, de hogy jön ide a pingvin? Az igazság az, hogy egyelőre sehogy, de mindig a remény hal meg utoljára.
Rajtuk kívül föltűnik még az előadásban a frissen elvált Margit – mármint nem a Margit volt friss, amikor elvált, mivel ebben a kontextusban a „frissen” szó, egy, az időben közelebb lévő eseményt jelez – feltűnik Margit új hódolója, Hortobágyi Húsos Pali, a hentes, és egy új gyerekszereplő, a hentes lánya, Kamuka, aki Besenyő Zigótával aggódik a testvéri szeretetben eltöltendő, közös jövőjükön.
A hentest Angéla alakítja, ami álomszerep a számára, hiszen ez volt a szerepálma… egy köpcös kis hentes…
Az újabbnál-újabb jelenetekben előkerülnek a Légitársaság által fémjelzett legendás figuraóriások is, csak a pingvin nem. Meg a páva, ami fölszáradt.

Jó szórakozást!

Ui.: Lesz pingvin is!
Ui.2: Nem!
Ui.3: De!

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Giuseppe Verdi OTELLO Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!