Betöltés...

Program


Mi van ott, ami nincs (ott)? – Képfelfedezés kitakarással | Családi alkotósarok

Mi van ott, ami nincs (ott)? – Képfelfedezés kitakarással | Családi alkotósarok

Aktuális előadások



Mi van ott, ami nincs (ott)? – Képfelfedezés kitakarással
Családi alkotósarok SÓVÁRADI Valéria és FABRICIUS Anna kiállításához kapcsolódóan

Fedezd fel a láthatót és a láthatatlant! A családi alkotósarok folyamán a gyerekek és felnőttek kollázsokat készíthetnek grafikai gesztusokkal és saját fényképemlékekkel. A kitakarás technikájával lesz lehetőség alkotni, ábrázolva a nem láthatót vagy csak sejthetőt. A résztvevők így közelebb kerülhetnek a kiállító művészek vizuális gondolkodásmódjához, ahol a hiány is jelentőséggel bír.

> Megkérjük a résztvevőket, hogy lehetőség szerint előre küldjék el a regisztrációval együtt saját analóg vagy digitális fényképemlékeiket, amelyeket a Galéria munkatársai kinyomtatnak a foglalkozás előtt. A helyszínen is van mód a fotókról fénymásolatokat készíteni. 

A foglalkozást vezeti: Schopp Ildikó művészetpedagógus

> Időpont: 2024. október 26. (szombat) 10:00–11:30
> Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

> A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2024. október 25-én, pénteken, 18 óráig jelezzék az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen vagy a +36 1 225-7160-as telefonszámon.

Részvételi díj: 1000 Ft/gyermek, hegyvidéki lakosoknak: 500 Ft/gyermek. Kísérőknek ingyenes.
Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a Hegyvidék kártya felmutatása kötelező!

Fotók // SÓVÁRADI Valéria: ATTRIBÚTUM I. (részlet), 1998; litográfia, papír, 50 x 70 cm; FABRICIUS Anna: Vakfolt 7. (részlet), 2024; fotó etching papírra nyomva, indigó, akril, egyedi darab, 70 x 50 cm

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!