Betöltés...

Program


Olaszba’ vagyok - 3. Kristály Slam a Margitszigeten

Olaszba’ vagyok - 3. Kristály Slam a Margitszigeten

A júliusi Kristály Slamen az utazásé a főszerep.  A slammerek ezúttal idegenvezetők lesznek, a szövegeik útiélményeikből, tripjeikből inspirálódnak majd… Mint minden témán ez is szabadon értelmezhető: lehet utazni belföldre, külföldre, de akár a koponyád körül is, de elutazhatsz a traumáid mélyére is… Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nyári vakáció legolcsóbb módja lesz eljönni az Olaszba’vagyok Kristály Slam estre, ahol rengeteg…  több

Aktuális előadások



A júliusi Kristály Slamen az utazásé a főszerep.  A slammerek ezúttal idegenvezetők lesznek, a szövegeik útiélményeikből, tripjeikből inspirálódnak majd… Mint minden témán ez is szabadon értelmezhető: lehet utazni belföldre, külföldre, de akár a koponyád körül is, de elutazhatsz a traumáid mélyére is… Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nyári vakáció legolcsóbb módja lesz eljönni az Olaszba’vagyok Kristály Slam estre, ahol rengeteg helyet, népet, várost, kultúrát, sőt akár belső lelki tájakat is megismerhettek a slamekre hangolódva.

 

Margitsziget legrégebbi slam poetry klubja harmadszor ver sátrat a Kristály Színtérben július 25-én, hogy elhozza nektek az ultimate klubélményt:

  • Lesz slamverseny (min. 8 - max. 12 versenyző)

  • Lesz bemutató meghívott fellépőkkel

  • Lesz open mic

  • Lesznek előtte-utána-közben fincsi zenék

  • És lesz a védjegyünkké vált közönségszavazás is

 

 Ahhoz, hogy ez összejöjjön nekünk összesen két dologra van szükségünk tőletek:

 

1. NÉZŐK WANTED!

 

Ha néző vagy, kérlek jelöld vissza az eseményt, és oszd, ahol éred. Az oldalunkon és az eseményoldalon rendszeres update-eket kapsz majd a verseny nevezőivel, a bemutatóval, a szavazókártyákkal és a pontos programmal kapcsolatban.

Nektek  szervezünk slam poetry bemutatókat a második részben (meg, hogy a döntős slammerek még tudjanak kicsit készülni...). A meghívott fellépők készülnek tematikus szöveggel számotokra. Az ezzel kapcsolatos infók miatt is érdemes követni a Pi Slam oldalát.

A legfontosabb, hogy legyél ott időben, mert az estét a verseny első fordulójával nyitjuk, így lehet, hogy pont a legjobb slamekről maradsz le.

 

2. FELLÉPNÉL?

VERSENY

A verseny minimum 8, max. 12 fős, és három vagy négy csoportba osztunk titeket. Egy-egy csoport slamjeinek elhangzása után a közönség szavaz, aki a legtöbb szavazatot kapja, az megy tovább az est végi döntőbe.

Szabályok:

   te írod

   te adod elő

   nincs kellék, kivéve amiről olvasol, 

   időkeret: 3:15 mp, utána zene jön rád, 5 percnél túlüvölthetetlenné hangosodik.

   két szöveggel lehet nevezni.

   a verseny tematikája szabad, de örülünk, ha az aktuális témához kapcsolódik a slamed!

   a továbbjutásról és a döntőben a dobogósok sorrendjéről a közönség szavaz, szavazókártyákkal. A szavazókártyákat az esemény előtt megosztjuk, és a telefonodra letöltve tudod őket használni

    nevezni “Verseny” tartalmú poszttal lehet ide az eseménybe, vagy a kristalyslam at gmail dot com címre küldött emaillel

    A nevezés kezdete 2024. július 4. 12:00

 

OPEN MIC

Ide olyan jelentkezőket várunk, akik még nem léptek fel sehol, vagy legalábbis nálunk még nem. Három vagy négy fellépőt igazolunk vissza, és az első és a második rész elején vannak a fellépések.

JELENTKEZNI: kristályslam@gmail.com címen lehet, vagy az eseménybe írt OPEN MIC poszttal.

 

Tervezett program:

19:00 kapunyitás

19:30 intro, szabályok ismertetése, áldozati bárány

19:45 Olaszba’ vagyok slamverseny első rész 

20:45 szünet

21:00 második rész, open mic

21:15 Olaszba' vagyok bemutató

21:45 Verseny Döntő

22:00 eredményhirdetés

 

Host: Melinda Rose és Németh Ádám Bambusz

Olaszba van:

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!