Betöltés...

Program


ROBIN HAWDON: SZERETŐBŐL EGY IS SOK - VISEGRÁDI NYÁRI SZÍNHÁZ
7

ROBIN HAWDON: SZERETŐBŐL EGY IS SOK - VISEGRÁDI NYÁRI SZÍNHÁZ

Robin Hawdon: Szeretőből egy is sok
vígjáték 2 részben

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 24. szerda, 20:30

Egyetlen apró nyelvbotlás tönkreteheti még a lehető legaprólékosabban megtervezett hétvégét is. A szép tervek kártyavárként omlanak össze, hogy végül félreértések és szörnyű bonyodalmak lavinájává változzanak. Jóból is megárt a sok, és ha mindenki egyszerre kapná meg, amire vágyik, senki se lenne igazán boldog. Jobb ha még azelőtt belátjuk, mielőtt a korsó elindul a kútra: nem érdemes járt utat járatlanért.

Szereplők:

Trokán Anna / Szőlőskei Timea - Clarice
Suhajda Dániel - Roger
Gregor Bernadett - Daisie
Baronits Gábor - Richard
Barabás Kiss Zoltán - Bob
Beleznay Endre - Rodney

fordította: Danicska Mónika és Straub Dezső
rendező: Beleznay Endre

A változtatás jogát fenntartjuk.

Az előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

Az előadás esőnapja: 2024. július 25. 20.30



Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes zenekarát – hazánkban szinte utolsóként – olyan kiváló cigány muzsikusok is alkotják, akik képesek a városi cigányzene nagy múltú hagyományait még interpretálni, itt a XXI. század elején. A tánckoncert helyszíne egy szimbolikus tér: koncertterem, étterem, bár, falusi kocsma stb. Az előadás zenei szövetében a népzene mellett helyet kap a hagyományos városi cigányzene, a magyar nóta és a csárdás, valamint a jazz és az etnikus cigány világzene is. Felmutatva mindazt a zenei virtuozitást és repertoárgazdagságot, mely a magyar cigánymuzsikusok unikális jellemzője. A nagy ívű zenei tablót táncjelenetek teszik még változatosabbá, színesebbé.

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Catherine Gaudet francia-kanadai koreográfus, aki közel 20 éve van a pályán, 2019-ben alapította meg saját társulatát, 2022-ben pedig elnyerte a Grand Prix de la danse de Montréal díjat. Abszolút lefegyverző koreográfiai nyelvet beszél: darabjainak őszinte, nyers fizikalitása lehetővé teszi, hogy mélyen belelássunk egy ember pszichéjébe és lelkébe.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A…

RUMINI Ferrit-szigeten Zenés mesejáték Négy éves kortól ajánljuk! A Pesti Művész Színház- Fogi Színház előadása

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!