Betöltés...

Program


Szállj fel szabad madár
7

Szállj fel szabad madár

A Szállj fel szabad madár! című gálakoncerten egy este, egy színpadon 5 énekes, 4 táncos, 4 fős zenekar és nemzetünk ikonikus, hazafias dalai!
A produkció kiemelt énekese VARGA MIKLÓS.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Vannak dalok, amelyek felidézik a magyar történelem jeles személyiségeit és eseményeit. A koncert ezekből nyújt át egy válogatást, melyek fő témája tisztelgés és főhajtás nemzeti identitásunk, hazaszeretetünk, az 1000 év magyar történelme és meghatározó személyiségei előtt.
A koncerten többek között hallható lesz: A zöld, a bíbor és a fekete, Európa, Mesélek a bornak, Nemzeti dal, Hazám, Nélküled, Honfoglalás,Egy szabad országért, Drága Hazám, Ha Erdély újra hív, Magyarország,  Ki szívét osztja szét, Magyar Golgota, Jöjjön el a Te országod,  Harangok dala,  Nem vagyunk még hozzád méltók/Nem kell olyan Isten, Oly távol vagy tőlem, Nincs más út, csak az Isten útja és természetesen a Szállj fel, szabad madár!
Ezek a dalok olyan fülbemászó slágerek, melyeket nemcsak az idősebb korosztály, hanem a fiatalok is ismernek és szeretnek!

Énekesek:
Varga Miklós
Nagy Szilárd
Molnár Ágnes
Ragány Misa
Réthy Zsazsa

Zenekar:
gitár - Szűcs Norbert / Kis Dávid
basszusgitár - Pál Gábor / Székely Tamás
billentyű, zongora - Benedekfi István / Magán Olivér
dobok - Várda Áron / Gudics Marcell

Ajánlatunk


Fekete-fehér látványvilággal, zenével, de prózai szöveg és dal nélkül, különlegesen izgalmas, a némafilmek stílusát fölidéző színészi játékkal – és a néző fantáziáját használva eszközként ahhoz, hogy megelevenedhessen az egyszerre mulatságos és elgondolkodtató történet, tisztelegve a filmművészet nagy zsenije előtt.

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Ajánló


2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

Giuseppe Verdi AZ ÁLARCOSBÁL Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!