Betöltés...

Program


TANDEM és SZÍNPAD:ON előadások

TANDEM és SZÍNPAD:ON előadások

Kettő az egyben - SZÍNPAD:ON + Tandem - Képzeletbeli barát

Az Itt és Most nem csak társulat, hanem közösség is, rengetegen járnak hozzánk imprózni - ez nagy erőt ad nekünk, végtelenül inspiráló ennyi sokoldalú emberrel együtt dolgozni és játszani.

Aktuális előadások



A 2024/25-ös évadban azoknak, akik már elvégezték képzéseinket, létrehoztunk egy olyan csoportot, aminek célja egy-egy imprós forma kipróbálása, közönség előtti játékkal. Ezeket a műhelyes előadásokat az Itt és Most: Tandem előadásaival állítottuk párba, így két élményt lehet felnőtteknek szóló imprószínházi estjeinken kapni.
Két előadás egy jegy áráért:  
- Itt és Most Impró Akadémia  SZÍNPAD:ON előadása: 2024.10.12. 18:00-kor kezdődik.
- Itt és Most Társulat: Tandem előadás: 2024.10.12. 20:00-kor kezdődik


SZÍNPAD:ON előadások
Két csoport előadása látható az este első felében:

1. Szívesen elmerülnél egy olyan világban, amit te is inspirálhatsz? Gyere el október 13-án, és legyél részese te is a Merülés című érzelmekben bővelkedő, négyfős improvizációs előadásnak, ahol csak a közös képzeletünk szab határt annak, hogy milyen sorsokat és kapcsolatokat jelenítünk meg! Mi már izgatottan várjuk!”
Játszók: Kubitsch Róbert, László Anita, Nagy Judit, Sas Ágnes

2. Gyilkosság az Orient expresszen, Három ember egy csónakban, Halál a Níluson, Félelem és rettegés Las Vegasban... Sok történet meghatározó eleme a helyszín, ami nemcsak aláfesti, színezi az eseményeket, hanem valós fizikai megkötéseket, a cselekményre vonatkozó definíciókat hordoz. Hogyan tudjuk a helyszínt imprós eszközökkel megjeleníteni, és beemelni a történetbe? Erre teszünk kísérletet, a Kollektív Kreatíva néven direkt erre az alkalomra verbuválódott csapattal.”
Játszók: Bende István, Berczi Balázs, Kovács Viktor, Mirk Tamás, Nyilas Ilona, Tóth Viktória


Képzeletbeli Barát – improvizációs előadás két lényre

Képzeljen el egy világot, ahol a határokat nem a valóság, hanem a képzelet szabja meg! Egy zárkózott ember élete hirtelen fordulatot vesz, amikor megjelenik valaki, akit sehogy sem tud lerázni. De vajon ki ez a titokzatos barát? Valódi, vagy csak egy illúzió, amelyet a magány hívott életre? A "Képzeletbeli Barát " egy egyedülálló színházi élmény, ahol a történet minden alkalommal új fordulatot vesz, hiszen a cselekményt a közönség és a színészek közösen alakítják. Ebben az improvizációs előadásban nincs két egyforma este – a nézők aktív részvételével formálódik a történet, amely minden alkalommal más és más arcát mutatja meg. Az előadás során a színészek pillanatról pillanatra építik fel a főszereplő útját, ahogy felfedezi a barátság, a magány és az önelfogadás mélységeit. Csatlakozz hozzánk egy izgalmas, kiszámíthatatlan utazásra!
Játsszák: Janó Anna és Borbás Gergő

Ha nem jártál még improvizációs előadáson:
- Igen, ez valóban egy olyan előadás, aminek jelenetei, karakterei nincsenek előre meghatározva.
- Tényleg nincs szövegkönyv.
- Nem próbáltunk be előre jeleneteket, viszont sokat tréningezünk, hogy bátran mondjunk igent az ismeretlenre.

A színpad a színészeké és közreműködőké – nézői széked biztonságából figyelheted, mi történik az előadásban.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!