Betöltés...

Program


Termékenység Hete rendezvénysorozat / Genetikai vizsgálatok a termékenység kezelések során. Mit rejt
2

Termékenység Hete rendezvénysorozat / Genetikai vizsgálatok a termékenység kezelések során. Mit rejt

A termékenység kezelések során egyre nagyobb arányban alkalmazunk genetikai vizsgálatokat. Ide tartoznak a preimplantációs genetikai tesztek, melyek során az embriót vizsgáljuk a beültetés előtt. Tudtad, hogy ezeknek több formája van?  több

Aktuális előadások



Különböző génhez kötött betegségeket, kromoszóma eltéréseket vizsgálahtunk. A pár génmutáció hordozását is tudjuk szűrni termékenység kezelést megelőzően, így csökkentve beteg gyermek születésénk esélyét. Ha már várandós vagy, akkor is tájékozódj, mely genetikai szűréseket tudjuk alkalmazni és azok pontosan mit mutatnak meg.

Időpont: 2024. november 08, 15:00 - 18:00

Helyszín: LilyMed Termékenységi Magánrendelő, Budapest, Tinódi utca 1-3/C lépcsőház, földszint 4.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Legyen tiéd az ingyenes ERA teszt, melynek értéke 200 000 Forint. Ehhez annyit kell tenned, hogy eljössz az idei Termékenység Hete egyik workshopjára. A fődíjat november 9-én sorsoljuk ki a záróeseményen a program résztvevői közül. (A fődíj nem tartalmazza a mintavétel díját és az ultrahangot/konzultációt!)

ELŐADÁSOK

Preimplantációs genetikai tesztek : több is van? (online előadás) Előadó: Dr. Tóth Alexandra - szülész- nőgyógyász szakorvos és meddőségi specialista
Rövid bemutatása a különböző preimplantációs genetikai teszteknek, melyiket mikor használjuk és hogyan kombinálhatjuk őket.

Abszolút újdonságok a genetika terén a termékenység kezelésekben Előadó: Repromeda Bemutatjuk nektek a PANDA tesztet és használata során kiszűrt betegségekkel kapcsolatos adatainkat. Továbbá megismerhetitek a PGT-Ao-t is, mely egy teljesen új technika.

Genetikai szűrések koraterhességben Előadó: Dr. Horváth Fanni - szülész - nőgyógyász - klinikai orvos, meddőségben jártas specialista
Genetikai ultrahang vizsgálatok bemutatása. Pontosan milyen képleteket mérünk és milyen betegségekre hívhatja fel a figyelmet egy-egy eltérés. A kombinált teszt ismerete fontos lehet a magzatnál előforduló leggyakoribb kromoszóma eltérések azonosításában. A nem invazív prenatális tesztek egy vérmintából vizsgálják, hogy a magzat mentes-e kromoszóma eltérésektől, de pontosan mit és hogyan tudunk vizsgálni?

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!