Betöltés...

Program


Vasútmodell kiállítás és játszóház

Vasútmodell kiállítás és játszóház

A közönségkedvenc kiállítás egy igazi mesevilágba kalauzol, a következő állomása pedig az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, ahol igazi kincsekkel találkozhatnak majd az érdeklődők.  több

Aktuális előadások





A kiállítás keretében a felnőttek újra átélhetik gyermekkoruk legszebb időszakát, a családi kikapcsolódás közepette pedig a gyerekek is az időutazás részeseivé válhatnak, fejleszthetik kézügyességüket, sőt az elektromosságról is tanulhatnak egyet s mást.
Számos érdekesség lesz fellelhető a terepasztalokon, többek között a mátyásföldi Ikarus gyár sematikus bemutatása működő autóbuszokkal, illetve trolibusszal, német táj, német vonatokkal a II. világháborútól az 1960-as évek végéig, külön terepasztal idéz majd egy kis balatoni hangulatot, gyönyörű különleges szerelvénnyel. A BKV terepasztalon a jól ismert UV villamos, a Bengáli, Tátra stb, köszönnek majd vissza. A kicsik örömére pedig közel 1000 darabos favonat készlettel ellátott favonatos játszóház várja a családosokat.
A kiállítás mellett lesz lehetőség használt vonatokat, kisautókat és egyéb a vasútmodellezéssel kapcsolatos dolgot vásárolni.

Csoportos jegy csak előzetes regisztrációval vehető igénybe a vasutmodellkiallitas@kult13.hu e-mail címen!

Ajánló


Boros Lajos, gomba-szakellenőr, a Magyar Mikológiai Társaság tagja vezeti be az érdeklődőket az alföld gombavilágába.

Nézni és látni vajon ugyanazt jelenti? Láthat-e az, akinek nincs szeme, lehet-e vak, akinek van? Hogyan ragadhatjuk meg a látszat…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!