Betöltés...

Program


VI. MiraTone Fesztivál és Akadémia 2024 | Fiatal művészek meglepetéskoncertje

VI. MiraTone Fesztivál és Akadémia 2024 | Fiatal művészek meglepetéskoncertje

A New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és Akadémia 2024-ben új névvel és új arculattal lép a nagyközönség elé. A névváltoztatás eredménye egy egyedi mozaikszó - MiraTone -, amely a fesztivál alapítójának, Miranda Liu amerikai-magyar hegedűművésznek keresztnevét is magában rejti.

Aktuális előadások



Fesztiválunk világklasszis vendégművészei nem csak koncertezni jönnek Budapestre: a Fesztivállal párhuzamosan zajló MiraTone Akadémia mesterkurzusain fogadják a világ több mint

10 országából érkező hallgatókat, akik matinékoncertünkön mutatkoznak be a fesztivál közönségének. Nagy izgalommal  várjuk az idén különösen élvezetesnek ígérkező Fiatal Művészek koncertjét, amely változatos stíluskorszakok mesterműveiből ad majd válogatást, és a Fesztivál programjában előforduló valamennyi hangszer, a vonósnégyes hangszerei (hegedű, brácsa és cselló) mellett a fuvola, a klarinét és a zongora is képviselteti magát, szóló-, és kamaraprodukciók formájában egyaránt.

A koncert végleges műsora meglepetés lesz, mivel a résztvevők a kurzusok ideje alatt fogják azt kialakítani, jelentkezőink tehetsége és a befektetett egyhetes kemény munka azonban egy igazán színvonalas előadást ígér.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!