
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
BÁCSI ZOLTÁN szőlőműves, borszakértő, borfilozófus borkóstolóval egybekötött előadása
KULTÚRFLIPPER: 2025-ben is folytatódik az ISON irodalmi sorozata Ruff Orsolyával és Szeder Katával. Nyomozások, múltba merülések, határátlépések és a női…
Posten im Warenkorb
insgesamt:
Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!