
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
Ha szeretnél egy felhőtlen délutánt eltölteni gyerkőcöddel, szeretsz ragasztani, vágni, tapasztani, gyúrni, maszatolni, akkor itt a helyed, Polipkutya biztos itt…
Jacques Offenbach – Heinrich Heine Ugyan volt köztük majd' egy nemzedéknyi távolság, ám a hasonlóságok mégis szembeötlőek. Nemcsak a Rajna…
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!