
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
Egy különleges vendég önálló estje a Havervagy és a Városmajori Szabadtéri Színpad szervezésében: a YouTube-on és podcastokon, mindenhol és mindenfelé…
A két Ki viszi át a Szerelmet díjjal kitüntetett előadó: Huzella Péter Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész Lutter Imre Radnóti- és Bánffy-díjas…
Néptáncgála a Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület előadásában
položka/y v košíku
celkom:
Váš časový limit na nákup vypršal. Prosím, znova vložte vstupenky do košíka.